Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih

Pogoji za vračilo

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO BLAGA

V primeru, če kupec po prejemu blaga želi odstopiti od pogodbe oz. vrniti prodajalcu blago, lahko to stori na osnovi 43. člena zakona o varstvu potrošnikov. Kupec mora o nameravanem vračilu pisno obvestiti prodajalca, najkasneje v 8 dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-naslov info@mayafashion.eu. Blago mora vrniti nepoškodovano, zapakirano v originalni embalaži in neuporabljeno v nadaljnjih 14 dneh. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa.
Če kupec v roku 8 dni, pismeno na e-poštni naslov  ne sporoči, da je prevzel poškodovano blago oz. blago v zmanjšani količini, s svojim podpisom pri prevzemu pošiljke potrjuje, da je prevzel brezhibno blago in v količini, ki jo je naročil.
V primeru mehanskih poškodbah, ki niso nastale kot posledica neprimernega ravnanja s strani kupca, se reklamacije upoštevajo. Vse ostale potencialne nepravilnosti oz. reklamacije skrbno rešujemo skupaj v sodelovanju s kupcem na, za njega najboljši možni, način in rešitev.
V primeru vračila blaga, se kupec in prodajalec dogovorita za zamenjavo blaga z drugim blagom oz. vračilo denarja preko poštne nakaznice ali nakazila na transakcijski računa kupca.

ZAMENJAVA IN VRAČILO BLAGA, KI NE USTREZA

V primeru, da prejmete blago, ki vam ne ustreza zaradi velikosti, barve ali kroja, ga lahko vrnete. Pogoj za vračilo je, da je:

  • blago nepoškodovano
  • nenošeno in neoprano
  • v originalni embalaži.

V primeru zamenjave za drug(-e) artikle, v pošiljko priložite kopijo računa na katero dopišite za katere druge artikle bi želeli zamenjati. Zamenjavo bomo uredili v čim krajšem možnem času in vam željene artikle poslali nazaj k vam. Stroške pošiljanja blaga k nam nosi kupec, stroške pošiljanja zamenjanega blaga nazaj k kupcu, nosi upravljalec spletne trgovine Mayafashion.

V primeru vračila kupnine, na kopijo računa dopišite št. vašega TRR. Če je naročilo vsebovalo več artiklov in je bilo v vrednosti višji od 50,00€ ter je kupec vrnil vse artikle iz naročila, se vrnjena kupnina zmanjša za manipulacijske stroške v višini 3,50€. Kupnino nakažemo na TRR v roku 5 delovnih dni.

Pošiljko pošljite nazaj k nam in sicer na naslov, ki je naveden na računu: Maja Škerbinek s.p., Spodnja Selnica 3d, 2352 Selnica ob Dravi.

REKLAMACIJE

V primeru, da prejmete poškodovan izdelek ali se vsebina pošiljke ne ujema s pripadajočim računom, Vas prosimo, da nas o tem obvestite na info@mayafashion.eu